Mobile Computers

Op zoek naar een mobiele handscanner? Dit zijn de modellen die wij aanraden!

Datalogic Joya Touch 22 (nieuw)

De opvolger van de Datalogic Memor 1 (én Joya Touch A6) is er nu dan eindelijk, de Joya Touch 22.

De compacte pistol grip scanner voorzien van Android 11 en een 8-core Qualcomm processor die tot 3,5x sneller is dan zijn voorgangers, daarnaast heeft de Joya Touch 22 4GB ram en 32GB interne opslag beschikbaar.

Het prettige aan dit model is dat het draadloze oplaadstation van de voorgaande modellen ook backwards compatible is, mocht je dus al een enkel- of drievoudige cradle hebben staan kun je deze er zonder problemen ook in plaatsen. Na zo’n 15 minuten laden heb je overigens al voldoende capaciteit om 70 minuten te kunnen scannen.

Uiteraard zit er in het toestel de nieuwste WiFi standaard (MU-MIMO), Bluetooth (5.1) en een kwalitatief goede 1D (streepjescodes) als 2D (QR ) scanengine.

Wil je meer weten over dit toestel neem dan contact met ons op!

Datalogic Memor 10

De Datalogic Memor 10 is een zeer prettig hanteerbare mobiele handscanner die veel gebruikt wordt bij evenementen, theaters, retail en warehousing.

De snelle Octa-core processor zorgt ervoor dat apps soepel draaien daarnaast beschikt het toestel over WiFi én 4G wat het uitermate geschikt maakt om in te zetten tijdens buiten evenementen.

NFC, Bluetooth en GPS zijn qua connectiviteit ook aanwezig op de scanner en het is mogelijk om zowel 1D (streepjescodes) als 2D (QR ) codes te lezen.

Het toestel beschikt over de mogelijkheid om draadloos opgeladen te worden via een single slot wireless charger of wanneer je meerdere toestellen hebt via de 3-slots variant. Wil je liever gebruik maken van een USB kabel dan is dat ook geen enkel probleem, de Memor 10 beschikt over een USB-C aansluiting.

Er zijn ook diverse accessoires verkrijgbaar voor de handscanner:
Pistol GripProtective Rubber Boot (Beschermhoes ) en Screen protector.

Wil je liever een Datalogic Memor 10 huren i.p.v. kopen ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor meer informatie zie onze verhuur pagina.