Desktop printers

De meest gebruikte labelprinter is de desktop variant; compact, eenvoudig te bedienen maar ook duurzaam!

Er zijn veel verschillende varianten beschikbaar binnen de desktop labelprinters. Variërend van 4″ tot 2″ printers, directe thermisch of thermisch transfer en ook nog speciale RFID-varianten.
De meeste printers kunnen printen op verschillende soorten labels, zoals labels voor prijskaarten, asset tags, laboratoria, inventarissen, verzendingen of ‘work-in progress’.
Ze kunnen worden gebruikt in allerlei industrieën, bijvoorbeeld de detailhandel, gezondheidszorg, transport, magazijnbeheer of productie.

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over printers.

Zebra Desktop Printers die JNC Service BV kan aanbieden

Industriële printers

Robuuste duurzaamheid ontworpen voor 24/7 betrouwbaarheid

Het grootste verschil tussen industriële en desktop printers is dat ze zijn ontworpen voor meer veeleisende en ruwe omgevingen. Ze worden meestal gebruikt in bedrijven die 24/7 actief zijn en een hoge betrouwbaarheid vereisen. Industriële printers kunnen worden gebruikt in productie-, transport-, gezondheidszorg- of winkelomgevingen en zijn in staat om product-ID’s, ontvangstlabels, orderpick- of verpakkingslabels, crossdocking of voorraadbeheerlabels af te drukken. Optioneel is het ook mogelijk om RFID-labels te printen en te encoderen.

Zebra ZT610 en Zebra ZT620 printer
Onderhoud aan labelprinters door JNC Service BV

Onderhoud

Heeft u een storing aan uw printer, een vraag hoe u de ribbon of labels vervangt of een andere onderhouds gerelateerde vraag bel of mail ons gerust!

Op maat gemaakte labels door JNC Service BV

Printen en labelen

Naast onze kennis van printers, zijn we ook gek op labels!
Bent u op zoek naar een op maat gemaakt label met specifieke afmetingen en kleuren? Neem contact met ons op om te kijken of we je verder op weg kunnen helpen.