Software

Met onze op maat gemaakte software of apps kunnen we jouw bedrijf verder helpen groeien!

Android hard- & software gerelateerde zaken van JNC

Android

Onze hard- & softwareoplossingen zijn voornamelijk gebaseerd op het Android-besturingssysteem, dit maakt het gemakkelijker om het in de meeste situaties te integreren.

Verhuur van (hand)scanners en zelfscan zuilen via JNC

Verhuur

Organiseert u een evenement en wilt u gebruik maken van scanners of zelfscanzuilen maar deze niet zelf aanschaffen? JNC heeft de oplossing voor u in huis; Verhuur!

Barcodescanner oplossingen van JNC Service BV

Barcodes

Variërend van standaard laserscanners tot de nieuwste 2D Area Imager, we kunnen elke soort scanner leveren die aan uw behoeften voldoen om elk type barcode te scannen.

Consultancy diensten van JNC

Consultancy

Op zoek naar een betrouwbare soft- en/of hardwarepartner? JNC is uw sparringpartner.

Label oplossingen van JNC Service BV

Labels

We kunnen elk type label aanbieden, zelfs op maat gemaakte. Bent u opzoek naar een specifiek formaat, een RFID-chip geïntegreerd of gewoon ‘normale’ direct thermische labels, we hebben alle opties beschikbaar.

Labelprinter oplossingen van JNC Service BV

Printers

Printers voor labels in elk formaat; desktop, mid-range of industriële printers behoren allemaal tot onze mogelijkheden.

Ticketmatic

Wij werken met meer dan 175 theaters in de BeNeLux samen en kunnen diverse scanoplossingen aanbieden. Naast de verkoop van scanners bieden wij ook verhuurmogelijkheden aan en kunnen wij bestaande scanners updaten.