Wil je weten hoe onze klant BRIFF (Brussels International Film Festival) de MT90 ervaart in de praktijk?
Klik op deze link om het hele verhaal te lezen en de video te bekijken.


Scannen met een ‘mobiele telefoon’

De Newland MT90 Orca III mobiele computer is ontworpen met een optimale vormfactor voor een volledig touchscreen mobiele computer met barcodescanner (1D en 2D). Het ontwerp in consumentenstijl en het Android 11 besturingssysteem maken de ervaring vergelijkbaar met het oppakken van een persoonlijke mobiele telefoon.
Dit zorgt voor een intuïtief gebruik en weinig uitleg aan degene die de scanner gaat gebruiken.

Robuust & IP65
Het apparaat is robuust en ontworpen om dagelijkse vallen en stoten te weerstaan, maar er zijn geen compromissen gesloten op het gebied van ergonomie. De MT90 Orca III is gebouwd om te gebruiken in stoffige omgevingen en onvermijdelijke stoten en vallen te weerstaan. Het heeft een classificatie van IP65 en is getest op vallen tot 1,5 meter, of 1,8 meter met een beschermhoes, wat een langer en betrouwbaarder gebruik garandeert.
En met slechts 270 gram is het geen enkel probleem om de scanner de hele dag mee te nemen.
Een handriempolskoord of optionele holster helpen om hem gemakkelijk bij je te houden.

Mobiele computer met volledig touchscreen
De MT90 Orca III is een handscanner die voorzien is van een snelle 2,0 Ghz Octa-core procssor32GB opslag en 3GB RAM geheugen. Het is een licht en duurzaam apparaat met een 5” capacitief touchscreen. De scanner is voorzien van een 4500 mAh batterij goed voor zo’n 10 uur gebruik, daarnaast laadt de accu in ongeveer 5 uur weer volledig op. Qua connectiviteit is er ook genoeg om van te kiezen, WiFi / 4G Bluetooth (5.0), NFC en GPS.

Wil je meer weten over dit toestel neem dan contact met ons op!

Datasheet Newland MT90 Orca III