Krachtige prestaties
De Newland MT95 Kambur Pro II wordt geleverd met een Android 13 GMS-besturingssysteem en wordt aangedreven door een 2,4 GHz octa-core processor. Het 6 GB RAM geheugen en de 128 GB opslag ondersteunen verder de uitstekende prestaties van het apparaat bij het afhandelen van applicaties en het archiveren van gegevens. Daarnaast beschikt het over een zeer royaal 6,1″ scherm met een resolutie van 720×1560 pixels.

Dubbele 5G SIM-slots

De MT95 Kambur Pro is voorzien van 5G (netwerk connectiviteit), wat zorgt voor meer snelheid, lagere latentie en grotere capaciteit om bedrijfskritische gegevens over te dragen. Met twee nano-simkaartsleuven, stelt de MT95 Kambur Pro de klant in staat om afzonderlijke spraak en gegevens toe te voegen. Bovendien biedt de extra simkaart de eindgebruiker een extra manier om de risico’s van downtime te verkleinen.

Megapixel scannen
De MT95 Kambur Pro heeft Newland Megapixel 2D-scantechnologie voor hoogwaardig scannen van 1D en 2Dbarcodes, zelfs als deze beschadigd of vervormd zijn. Het laserrichten maakt gebruik van de Acuscan-functie om ervoor te zorgen dat de gebruiker streepjescodes kan decoderen, zelfs als ze dicht bij elkaar worden weergegeven.

Grote batterijcapaciteit en supersnel opladen
Door de 6000 mAh batterij, heeft de MT95 Kambur Pro als belangrijk voordeel dat de gebruikstijd van het apparaat aanzienlijk wordt verlengd. Bovendien ondersteunt het snel opladen met een USB-C poort en laadvermogen tot 18 Watt.

Volledige draadloze functies
Naast 5G heeft de MT95 Kambur Pro nog diverse andere draadloze mogelijkheden, waaronder dual-band WiFi 6, de nieuwste Bluetooth (5.2), GPS en NFC

Wil je een offerte ontvangen voor dit toestel neem dan gerust contact met ons op!

Datasheet Newland MT95 Kambur Pro II