Makkelijk, snel en zorgeloos!

Handscanners

Datalogic Memor 1 met cradle voor verhuur
Datalogic Memor 10 met cradle voor verhuur

Organiseert u een evenement en heeft u een scanner of (zelf)scanzuil van hoge kwaliteit nodig zonder dat deze aangeschaft en beheert dient te worden, dan hebben wij de perfecte oplossing voor u; verhuur.

Ons portfolio van verhuurscanners bestaat uit de Datalogic Memor 1, Datalogic Memor 10, Newland NFT-10, Newland WD3, Newland MT90 en OPTICON OPN-2001, OPTICON PX-20.
Afhankelijk van specifieke wensen kunnen we het toestel voorzien van een applicatie die aansluit bij uw evenement (bijv. Ticketmatic), of u kunt de scanner gebruiken voor het scannen van een entreebewijs in de vorm van een barcode. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om de gescande gegevens uit te lezen nadat de scanners gebruikt zijn en u deze gegevens toe te sturen voor eigen gebruik.


Binnen ons verhuur assortiment onderscheiden we 2 type scanners:
– Scanners met WiFi ondersteuning, deze worden veelal gebruikt op binnenlocaties zoals beurzen, festivals of eendaagse evenementen
– Scanners met 4G & WiFi ondersteuning, deze scanners zijn uitermate geschikt voor buitenlocaties of wanneer er geen WiFi verbinding voorhanden is.

Wij zorgen ervoor dat alles gebruiksklaar is voordat de scanner de deur uit gaat.
De scanner wordt opgeladen, geïnstalleerd met de juiste apps, eventueel voorzien van uw WiFi en/of app gegevens indien wij deze hebben ontvangen.
Gehuurde scanners worden altijd geleverd inclusief docking station of USB-oplader.

De scanner wordt op de gewenste datum en het aangegeven adres afgeleverd en u kunt direct beginnen met scannen!

Datalogic Memor 1 en 10 voor verhuur

Zelfscan zuilen

Naast onze scanners bieden wij ook de mogelijkheid tot het huren van een zelfscan zuil, het voordeel hiervan is dat de bezoeker zichzelf kan identificeren en dat er geen (extra) medewerkers benodigd zijn voor de controle / begeleiding. Het scherm bevat alle informatie die nodig is voor de bezoeker om duidelijk te maken wat de bedoeling is.
Onze zelfscan- en informatiezuilen bieden daarnaast nog extra mogelijkheden qua hospitality:

  • Uitleg over looproutes, placering, parkeren, catering
  • Actuele informatie over (verkeers)drukte
  • Een welkomstwoord op video van de artiest(en) en/of spreker(s) van de dag
  • Bedrijfsvideo’s of Slide-presentaties
  • Filmtrailers, advertenties of aanbiedingen, uitagenda’s, kalenders, programma’s

Scanzuil voor uw bedrijf?

Mocht u eventueel interesse hebben in een scanzuil die op maat gemaakt wordt voor uw bedrijf helpen we graag verder. Omdat de scanzuilen door onszelf gefabriceerd worden kunnen we deze voor vrijwel elk merk scanner bouwen. Naast de scanner kan er ook een (VESA) scherm / tablet worden gemonteerd, een houder voor een toetsenbord worden geplaatst en is de kleur van de zuil naar eigen wens aan te passen.

Zelfscan zuil met 15" android tablet, datalogic scanner en toestenbord voor verhuur

Wilt u meer informatie over het huren of aanschaffen van een handscanner en/of scanzuil neem dan gerust contact met ons op!

Zelfscan zuilen voor verhuur