Wil je weten hoe onze klant Kees Oomen Kaasspeciaalzaak Nieuwegein de HR52 ervaart in de praktijk?
Klik op deze link om het hele verhaal te lezen en de video te bekijken.

Nauwkeurigheid, duurzaamheid en mobiliteit in één (handscanner)
Met een sterke, betrouwbare verbinding tot 50 meter van de meegeleverde cradle, stelt de Newland HR52 Bonito Bluetooth je in staat om zonder enige beperking over de werkvloer te bewegen.

Ontwikkeld voor scannen op de POS (Point Of Sale)
Uitgerust met een megapixel barcodescanner, biedt de HR52 Bonito Bluetooth je één van de meest snelle en nauwkeurige scans op de markt. Het leest vrijwel alle 1D (streepjescodes) of 2D (QR ) -codes in alle omstandigheden.

Geperfectioneerd voor nauwkeurig richten
Zachte, witte verlichting in combinatie met een heldere kruislaserrichter bieden ideale omstandigheden voor point-and-shoot scannen. Met één druk op de trigger wordt de juiste streepjescode vastgelegd, zelfs als deze wordt omringd door andere streepjescodes, door gebruik te maken van de Acuscan-richttechnologie van Newland.

Past zich aan uw omgeving aan
Het maakt niet uit waar de scanner binnen het bedrijf moet worden toegepast, de HR52 Bonito Bluetooth past bij de toepassing. De cradle kan worden ingesteld voor handsfree scannen, waardoor het werk op de POS wordt geoptimaliseerd terwijl het apparaat volledig opgeladen blijft. In het magazijn kan de cradle verticaal of horizontaal worden gemonteerd voor gemakkelijke toegang.

Duurzaam ontwerp
De ingebouwde duurzaamheid van de HR52 Bonito Bluetooth maakt de handscanner tot een betrouwbare oplossing. Dagelijks vallen op de grond of stoten op de toonbank zijn geen partij voor zijn valweerstand tot maximaal 1,8 m.

Wil je meer weten over dit toestel neem dan contact met ons op!

Datasheet Newland HR52 Bonito Bluetooth