Met onze op maat gemaakte software kunnen wij uw bedrijf verder helpen groeien!

Door onze ‘in-house’ expertise zijn we in staat om op maat gemaakte software en/of apps te leveren specifiek voor uw zakelijke behoeften.

Voorbeelden van onze laatst uitgevoerde projecten zijn:
– Webportal voor het managen van uw scanners binnen het bedrijf, gecombineerd met een Android app (client- en managerinterface)
– Zelfscan zuil oplossing voor theaters met functies als: het scannen van tickets, diapresentaties, advertenties en bezoekersinformatie weergeven
– Gebruikersregistratie software om bij te houden welke bezoekers naar een open dag komen

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de hard- & softwareoplossingen die we hebben gemaakt.
Neem gerust contact met ons op met uw eigen vragen over een (nieuw) project.

CradleTrack.com dashboard overview

Van hard- naar software oplossing

In de meeste gevallen is de hardware het startpunt van de oplossing

Hiernaast een voorbeeld van een op maat gemaakte 9-unit dockingoplossing voor de Datalogic Memor 10 in combinatie met onze eigen ontwikkelde CradleTrack app. 
Door gebruik te maken van een voorgeprogrammeerde tag is het voor een medewerker mogelijk om een van de scanners aan te melden en te ontgrendelen vanaf het dockingstation.
De CradleTrack software kan er daarnaast voor zorgen dat de medewerker automatisch een scanner toegewezen krijgt die voldoende is opgeladen, bijvoorbeeld meer dan 80%.
De CradleTrack software houdt daarnaast ook bij wie welke scanner heeft gepakt, hoe lang deze in gebruik is geweest en of deze aan het einde van een shift wel terug geplaatst is.
Alle gegevens worden opgeslagen in de CradleTrack software en op deze manier is het eenvoudig om alle scanners in één weergave te beheren.

Datalogic Memor 10 - 9-unit oplossing inclusief 15" Android tablet met CradleTrack software