Let’s ‘Check Out’ The Cheese

Kees Oomen Kaasspeciaalzaak Nieuwegein verkoopt talloze lokaal gemaakte kazen en andere delicatessen aan een groeiend klantenbestand.
Helaas is niet elke barcode even leesbaar, sommigen raken beschadigd, verbogen of worden gedrukt op transparant materiaal.

De voorgaande scanner was niet opgewassen tegen deze unieke operationele uitdagingen.
Kees Oomen maakt nu dagelijks gebruik van de Newland HR52 Bonito BT handscanner en is daar meer dan tevreden over.

Benieuwd waar Kees Oomen verder tegenaan liep en wat de voordelen van deze waanzinnige scanner is? Bekijk hier onder het filmpje!

JNC Service adviseerde de Newland HR52 Bonito BT handscanner voor Kees Oomen Kaasspeciaalzaak om hun dagelijkse werkzaamheden te verbeteren en ze zich kunnen richten op waar het om gaat – het aanbieden van speciale, lokale en regionale kazen aan de Nederlandse markt!

Kees Oomen Kaasspeciaalzaak is een lokaal bedrijf dat ambachtelijke kazen en andere delicatessen aanbiedt. Eigenaar Kees Oomen is al tientallen jaren toegewijd aan het vak en werkt samen met vele andere lokale bedrijven om een volledig aanbod van bijzondere hartige en zoete producten aan te bieden. Om het een passie te noemen is licht uitgedrukt. Kees Oomen werkt samen met regionale boerderijen en reist door Europa om de beste kaasspecialiteiten en delicatessen aan de lokale markt aan te bieden, waardoor zijn klanten blijven terugkomen.

Ondanks de mooie passie voor het vak, is de kaasspeciaalzaak natuurlijk ook een lokale onderneming, waarbij vlotte transacties hogere omzet betekenen. Hierbij moet je kunnen vertrouwen op goed hardware, zodat klanten snel en efficiënt bediend worden. Dit is waar je kunt rekenen op JNC Service en Newland EMEA.

Scanoplossingen voor retail: optimaliseer werkzaamheden
In detailhandel draait het allemaal om snelheid en nauwkeurigheid. Soepele en snelle transacties zijn natuurlijk van belang voor niet alleen de klantervaring, maar ook het succes van de onderneming. Vaak worden deze geautomatiseerd, maar voor bedrijven die werken met handgemaakte, ambachtelijke producten, is automatisering niet altijd de juiste oplossing. In het geval van de Kees Oomen Kaasspeciaalzaak, worden de kazen ter plekke gesneden, verpakt en gelabeld.

Het is haast onmogelijk om de werkwijze hierin te veranderen, naast kazen, zijn er natuurlijke nog talloze andere producten van verschillende lokale ondernemingen. Dit zorgt voor veel verschillende barcodes en manieren waarop barcodes gedrukt worden. Kees Oomen Kaasspeciaalzaak liep tegen het probleem aan dat de vorige scanner deze niet allemaal scande, wat resulteerde in handmatige invoer en langere wachttijden. Ook zorgden de kabels voor een rommelige point-of-sale en was de robuustheid van de scanner niets om over naar huis te schrijven.

De juiste oplossing om de workflow te verbeteren
Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor deze problemen: een scanner die – ongeacht de omstandigheden – alle barcodes scant. De juiste retail hardware legt de technische basis voor elke workflow ongeacht de grootte van de onderneming.

JNC Service biedt oplossingen in hardware en software voor auto-identificatie. Zij adviseerden de HR52 Bonito BT barcodescanner en implementeerde een op maat gemaakte PoS-oplossing bij Kees Oomen Kaasspeciaalzaak. Hierdoor kunnen zij alle producten nauwkeurig wegen, etiketten met alle juiste informatie afdrukken, en elk product eenvoudig vanaf elke plek in de winkel scannen. Handig, want zo zorg je dat elke klant snel geholpen kan worden met de juiste prijs en service. JNC Service overtreft aan de verwachtingen van B2B eindgebruikers, en biedt een complete oplossing voor B2B eindgebruikers op basis van hun vragen en behoeften.

Handscanner HR52 Bonito BT: krachtpatser die alles scant
Waarom de HR52 Bonito BT? De HR52 Bonito BT lost alle workflow- en operationele problemen op waarmee de winkel kampte. Het is een krachtpatser die vrijwel alle 1D- en 2D-barcodes kan scannen, zelfs als ze ongelooflijk klein, reflecterend of beschadigd zijn, wat vaak het geval is in een winkel met handgemaakte, ambachtelijke artikelen. Zij raadden deze handheld barcodescanner aan vanwege de scanmogelijkheden, de sterke draadloze Bluetooth-verbinding en de robuustheid. Dit betekent dat Kees Oomen Kaasspeciaalzaak zijn huidige operationele model en workflow behoudt, en dat klanten ook snel en soepel geholpen worden. De HR52 Bonito BT is precies de scanoplossing die dit lokale bedrijf nodig heeft.

Sneller scannen en sneller ondernemen
Kees Oomen Kaasspeciaalzaak is enorm te spreken na het gebruik van de HR52 Bonito BT retail barcodescanner. Zij merken dat efficiëntie en snelheid bij de kassa zijn toegenomen. Door de krachtige scanengine kunnen ze vrijwel elke barcode scannen. Als kers op de taart, is de handscanner draadloos, waardoor het zorgt voor een nette PoS en geen gerommel met de kabels. Ook gaat de batterij van de HR52 Bonito BT de hele werkdag mee, maar je kunt het ook makkelijk opladen via het dockingstation.
Hierdoor heeft Kees Oomen Kaasspeciaalzaak zijn dagelijkse werkzaamheden verbeterd. JNC Service loste de problemen op door simpelweg de juiste PoS en Retail-scanoplossingen te implementeren waarop de onderneming kan vertrouwen en bouwen.

Het is dus niet nodig om je manier van werken te veranderen; gebruik in plaats daarvan de juiste oplossingen en betrouwbare hardware om jouw dagelijkse werkzaamheden te verbeteren.

Wil je weten wat JNC Service voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en ontdek hoe we ook uw bedrijf kunnen ondersteunen – lokaal, regionaal of wereldwijd! 

En vergeet niet langs te gaan bij Kees Oomen Kaasspeciaalzaak voor heerlijke kazen!