Mobile Computers

Android handscanners met uitgebreide mogelijkheden!

Newland MT95 Kambur Pro

Krachtige prestaties
De MT95 Kambur Pro wordt geleverd met een Android 11 GMS-besturingssysteem en wordt aangedreven door een 2,2 GHz octa-core processor. De 6 GB RAM geheugen en de 128 GB opslag ondersteunen verder de uitstekende prestaties van het apparaat bij het afhandelen van applicaties en het archiveren van gegevens. Daarnaast beschikt het over een zeer royaal 6,1″ scherm met een resolutie van 720×1560 pixels.

Dubbele 5G SIM-slots

De MT95 Kambur Pro is voorzien van 5G (netwerk connectiviteit), wat zorgt voor meer snelheid, lagere latentie en grotere capaciteit om bedrijfskritische gegevens over te dragen. Met twee nano-simkaartsleuven, stelt de MT95 Kambur Pro de klant in staat om afzonderlijke spraak en gegevens toe te voegen. Bovendien biedt de extra simkaart de eindgebruiker een extra manier om de risico’s van downtime te verkleinen.

Megapixel scannen
De MT95 Kambur Pro heeft Newland Megapixel 2D-scantechnologie voor hoogwaardig scannen van 1D– en 2D-barcodes, zelfs als deze beschadigd of vervormd zijn. Het laserrichten maakt gebruik van de Acuscan-functie om ervoor te zorgen dat de gebruiker streepjescodes kan decoderen, zelfs als ze dicht bij elkaar worden weergegeven.

Grote batterijcapaciteit en supersnel opladen
Door de 6000 mAh batterij, heeft de MT95 Kambur Pro als belangrijk voordeel dat de gebruikstijd van het apparaat aanzienlijk wordt verlengd. Bovendien ondersteunt het snel opladen met een USB-C poort en laadvermogen tot 18 Watt.

Volledige draadloze functies
Naast 5G heeft de MT95 Kambur Pro nog diverse andere draadloze mogelijkheden, waaronder dual-band WiFi, de nieuwste Bluetooth (5.2), GPS en NFC

Newland MT90 Orca III


Scannen met een ‘mobiele telefoon’

De MT90 Orca III mobiele computer is ontworpen met een optimale vormfactor voor een volledig touchscreen mobiele computer met barcodescanner (1D en 2D). Het ontwerp in consumentenstijl en het Android 11 besturingssysteem maken de ervaring vergelijkbaar met het oppakken van een persoonlijke mobiele telefoon.
Dit zorgt voor een intuïtief gebruik en weinig uitleg aan degene die de scanner gaat gebruiken.

Robuust & IP65
Het apparaat is robuust en ontworpen om dagelijkse vallen en stoten te weerstaan, maar er zijn geen compromissen gesloten op het gebied van ergonomie. De MT90 Orca III is gebouwd om te gebruiken in stoffige omgevingen en onvermijdelijke stoten en vallen te weerstaan. Het heeft een classificatie van IP65 en is getest op vallen tot 1,5 meter, of 1,8 meter met een beschermhoes, wat een langer en betrouwbaarder gebruik garandeert.
En met slechts 270 gram is het geen enkel probleem om de scanner de hele dag mee te nemen.
Een handriem, polskoord of optionele holster helpen om hem gemakkelijk bij je te houden.

Mobiele computer met volledig touchscreen
De MT90 Orca III is een handscanner die voorzien is van een snelle 2,0 Ghz Octa-core procssor, 32GB opslag en 3GB RAM geheugen. Het is een licht en duurzaam apparaat met een 5” capacitief touchscreen. De scanner is voorzien van een 4500 mAh batterij goed voor zo’n 10 uur gebruik, daarnaast laadt de accu in ongeveer 5 uur weer volledig op. Qua connectiviteit is er ook genoeg om van te kiezen, WiFi / 4G , Bluetooth (5.0), NFC en GPS.

Wil je meer weten over dit toestel neem dan contact met ons op!